Leif Blix og Lars Nygaard har spilt sammen siden 1992. Her er en kort CV:

Leif Blix:
Skuespiller og sanger, tekstforfatter og instruktør. Utdannet i London. Arbeidet ved Den Nationale Scene i Bergen, Nordland teater, Riksteateret og NRK. Medvirket i flere spillefilmer.

Lars Nygaard:
Musiker. Elev av trekkspillegenden Toralf Tollefsen. Medvirket på innspillinger både som trekkspiller og bassist med blant andre Stephen Ackles, Elsa Kvamme, Di Derre og Wenche Myhre.

Her er et par anbefalinger:

Fra Gamle Logen i Oslo
Fra Stabekk kino og kulturhus

Omtaler i pressen:

Akershus Amtstidende 9. juni 2023
Fanaposten 6. mars 2018
Akershus Amtstidende 10. juli 2012
Fra Ammerudhjemmet 19. januar 2010
Akershus Amtstidende 21. august 2007
Avisa Nordhordland 22. september 2006
Fanaposten 20. november 2002

Den kulturelle spaserstokken

Mange kommuner har etterhvert etablert et kulturtilbud til eldre, både i og utenfor institusjonene. Disse tilbudene kan ha forskjellige navn i forskjellige kommuner, som «Den gyldne spaserstokk», «Den kulturelle vandringsstaven», «Kulturrullatoren», og «Den kulturelle trillebagen».
Uansett navn er målet det samme: Å gi et godt kulturelt tilbud til eldre, og særlig til de som ikke har så lett for å delta i kulturlivet i samfunnet ellers.
Nærmere 60 kommuner har funnet at vår form og repertoar passer for deres brukere, og de fleste har engasjert oss flere sesonger.

Akershus musikkråd

Akershus musikkråd har engasjert oss jevnlig siden 1993, da vi ble sendt ut på deres aller første institusjonsturné! Det har siden blitt mange turnéer med konserter på mer enn femti institusjoner hver gang.

Teater Ibsen

Teater Ibsen i Skien kjøpte vår forestilling «Erik Bye – mannen med det store hjertet» i 2016. Vi spilte 74 forestillinger i Telemark og Vestfold. Vi fikk ny kontrakt med Teater Ibsen i 2021, og på tross av usikkerhet om koronasituasjonen spilte vi 66 forestillinger med «Hytteturen».

Sykehjemsetaten i Oslo

Sykehjemsetaten i Oslo Kommune (SYE) ga oss i 2011 et oppdrag på førti konserter. I 2012, 2013 og 2015 fikk vi fornyet tillit med tjue konserter.