Generelle temaer:

Hvis grammofonen kunne snakke

Dette er historien om Hr. Hansen, som etterlot seg to sønner, enke, 1200 bøker og et radiokabinett med mange plater. Familien satte seg ned og kikket inn i kabinettet. Så mange minner knyttet til musikk…Dette er en historie de fleste kan nikke gjenkjennende til.
Cabareten er basert på viser og musikk fra utlandet. Tyske, engelske, svenske, franske, og noen norske sanger fra 40-, 50- og 60-tallet. Vi har tatt hensyn til at ikke alle «godt voksne» bare liker sanger med norsk tekst. Her er viser som «Loch Lomond», «Those Where the Days», «En gång jag seglar i hamn», «Gamla Nordsjön», og vi avslutter med Melodi Grand Prix-vinneren fra 1962: «Tina o Marina».
Som i alle våre cabareter blandes alvor og skjemt med kjente toner. Forestillingen passer for alle, men er laget med tanke på at flere og flere eldre setter pris på utenlandske sanger.

Hytteturen

Dette er en cabaret om den tiden da hytter var små, lå øde til, hadde utedo, og ikke innlagt vann. Vi reiser tilbake til sekstitallet!
Her får vi musikalske minner om bilreisen til hytta, reiseradio og bål og dans på stranda i Setesdal… I denne cabareten trekker vi fram tidstypiske ting som reisegrammofon, hårtørker og kaffe-lade, og minner fra en bekymrings-fri sommer med morsomme naboer.
Vi synger blant annet: «Den førsta gång jag såg dig», «Så seile vi på Mjøsa», «Håvard Hedde» og «Et bitte lite miniskjørt».

Filmminner

Dette er en munter kavalkade over filmhistoriens mest kjente sanger og stjerner. Vi mimrer sammen om Greta Garbo, Grace Kelly, Bing Crosby, Danny Kaye, Audrey Hepburn og mange flere. Og sanger fra filmer som: «Sound of Music», «High Society» og «Gjest Baardsen». Denne forestillingen vekker minner om tiden da alle måtte se og høre det siste fra Hollywood. Også norske og svenske film-melodier er med.
«Film-minner» ble blant annet spilt i Filmens hus i Oslo under 100–årsjubileet for kinofilmen.

Ønskekonserten

Vi gjenskaper Ønskekonserten fra 60-tallet, med gjengangere som blant andre «Teddybjørnen», «Barnatro», «En liten pike i lave sko», «Lykkeliten» og «Yesterday».
Ønskekonserten samlet fra starten i 1950 hele Norge foran radioapparatene. NRK var den eneste radiokanalen og programmet var et de få musikkprogrammene som fantes. Det var i sterk grad med på å samle Norge til ett radiorike. Barn, unge, voksne og eldre, alle hadde sin favorittsang. De mange hilsningene ga oss innblikk i store og små begivenheter landet rundt. Fødselsdager, bryllupsdager, dimmefester, og hilsner til sjømenn og fangstfolk i fjerne himmelstrøk. Alt presentert med verdig ro av presentatørene, enten de het Amund Schrøder, Jan Pande-Rolfsen eller Svanhild Mundheim.
Forestillingen passer for alle, og er en av våre aller mest populære.

I natt jag drömde – sanger om krig og fred

Denne forestillingen lagde vi til frigjøringsjubileet i 1995, og vi oppdaterte det til jubileet i 2015. Viser, slagere, vittigheter og dikt fra 2. verdenskrig, med perspektiv for freden i dag. Et muntert program med mening! Sanger som «Det har vi», «We’ll meet again» og «En båt med bananer».

Nostalgia -eller: «Alt om min mor»

En lykkelig blanding av viser og slagere fra mange hold. 1935 – 65. Vi nevner: «Gudskjelovkvelden», «Grønnmalt benk i haven» og «Enerhaugen». Alt bundet sammen av humoristiske minner fra barndom på 60-tallet.