Generelle temaer:

Hytteturen

Dette er en cabaret om den tiden da hytter var små, lå øde til, hadde utedo, og ikke innlagt vann. Vi reiser tilbake til sekstitallet!
Her får vi musikalske minner om bilreisen til hytta, reiseradio og bål og dans på stranda i Setesdal… I denne cabareten trekker vi fram tidstypiske ting som reisegrammofon, hårtørker og kaffe-lade, og minner fra en bekymrings-fri sommer med morsomme naboer.
Vi synger blant annet: «Den førsta gång jag såg dig», «Så seile vi på Mjøsa», «Håvard Hedde» og «Et bitte lite miniskjørt».

Filmminner

Dette er en munter kavalkade over filmhistoriens mest kjente sanger og stjerner. Vi mimrer sammen om Greta Garbo, Grace Kelly, Bing Crosby, Danny Kaye, Audrey Hepburn og mange flere. Og sanger fra filmer som: «Sound of Music», «High Society» og «Gjest Baardsen». Denne forestillingen vekker minner om tiden da alle måtte se og høre det siste fra Hollywood. Også norske og svenske film-melodier er med.
«Film-minner» ble blant annet spilt i Filmens hus i Oslo under 100–årsjubileet for kinofilmen.

Ønskekonserten

Vi gjenskaper Ønskekonserten fra 60-tallet, med gjengangere som blant andre «Teddybjørnen», «Jag har bott vid en landsväg», «En liten pike i lave sko», «Lykkeliten» og «Zwei Kleine Italiener (Tina oh Marina)».
Ønskekonserten samlet fra starten i 1950 hele Norge foran radioapparatene. NRK var den eneste radiokanalen og programmet var et de få musikkprogrammene som fantes. Det var i sterk grad med på å samle Norge til ett radiorike. Barn, unge, voksne og eldre, alle hadde sin favorittsang. De mange hilsningene ga oss innblikk i store og små begivenheter landet rundt. Fødselsdager, bryllupsdager, dimmefester, og hilsner til sjømenn og fangstfolk i fjerne himmelstrøk. Alt presentert med verdig ro av presentatørene, enten de het Amund Schrøder, Jan Pande-Rolfsen eller Svanhild Mundheim.
Forestillingen passer for alle, og er en av våre aller mest populære.

I natt jag drömde – sanger om krig og fred

Denne forestillingen lagde vi til frigjøringsjubileet i 1995, vi oppdaterte det i 2015 og igjen i 2022.  Med dagens ufred i Europa som bakteppe er det kanskje på tide å hente fram igjen viser som «Hr. President» og «I natt jag drömde». Forestillingen inneholder viser, slagere, vittigheter og refer-anser fra 2. verdenskrig, med perspektiv for situasjonen i dag. Et ettertenksomt, men også muntert program med mening! Vi spiller sanger som «Det har vi», «We’ll meet again» og «En båt med bananer».
«Mitt eget land» av Beppe Wolgers og Olle Adolphsson er også med. 

Nostalgia -eller: «Alt om min mor»

En lykkelig blanding av viser og slagere fra mange hold. 1935 – 65. Vi nevner: «Gudskjelovkvelden», «Grønnmalt benk i haven» og «Enerhaugen». Alt bundet sammen av humoristiske minner fra barndom på 60-tallet.